Huseni pe scena Romanii au talent!

Trei huseni si-au încercat norocul si anul acesta pe scenã la “Românii au talent”, însã doar unul a reusit sã cucereascã juriul. Este vorba despre Cristi Zlatan, un pusti de 13 ani, dansator cunoscut de breakdance. Bãiatul a trecut în etapa urmãtoare cu patru de “DA” si multe aplauze. Nu putea lipsi vestitul Sebastian Ciobanu, care a fãcut din nou spectacol cu acelasi “non-talent” caracteristic. A surprins însã aparitia unei alte husence, Ioana Emanuela Frentescu, 40 ani. Femeia a vrut sã îsi demonstreze pe scenã calitãtile vocale, însã si-a sfârsit micul recital cu o declaratie cel putin ciudatã: “eu am venit din morti”. La fel ca Sebastian, Emanuela nu a trecut mai departe, dar i-a amuzat pe jurati.

huseni romanii au talent husi

Cristi Zlatan, cunoscut ca un dansator de breakdance deosebit de talentat din municipiul Husi, si-a încercat norocul si la “Românii au talent”. Dupã experienta “Next Star”, din 2014, pustiul, acum în vârstã de 13 ani, si-a încercat norocul si la “Românii au talent”. Cu un dans expresiv, pustiul a fãcut o impresie senzationalã, toti membrii juriului declarându-se încântati de miscãrile bãiatului. Cristi i-a rostit pe scenã si numele profesoarei sale de dans, Doina Biru, de la Clubul Elevilor Husi, care se afla în public. Atât profesoara Biru, cât si Cristi au primit aplauzele publicului. Huseanul s-a calificat în etapa urmãtoare, cu patru de “DA”.

Sebastian nu se teme de bãtaie: a mers din nou sã facã show la TV!

Sebastian Ciobanu de la Husi nu avea cum sã rateze aceastã nouã editie a emisiunii “Românii au talent”, chiar dacã, în urmã cu câteva luni, în centrul Husului, a fost bãtut de un contestatar al talentului sãu. Omul l-a amenintat cã îi rupe picioarele dacã se mai duce la “Românii au talent”. Sebastian însã, curajos, a mers sã îsi mai încerce o datã norocul. Smiley si Pavel Batos l-au primit ca pe o cunostintã veche, iar publicul si juriul l-au aplaudat îndelung, intuind cã urmeazã un moment, dacã nu cu talent, mãcar cu mult haz. A primit chiar si o “carte de muncã” simbolicã, drept rãsplatã pentru perseverenta cu care se prezintã la preselectii. Ba chiar Mihaela Rãdulescu a dansat pe scenã cu Sebastian. Din pãcate, nici în 2016 nu a izbutit sã treacã în etapa urmãtoare, desi a spus cã acum are si profesor de canto în Vaslui. “Mai vin si la anul”, i-a anuntat huseanul pe cei de la “Românii au talent”. Destul de haioasã s-a dovedit a fi si o altã huseancã, Emanuela Frentescu, ce s-a prezentat pe scenã cu o melodie a lui Kate Bush. A primit doar un “DA” de încurajare de la Andi Moisescu. Florin Cãlinescu a fãcut însã câteva comentarii, care au determinat-o pe huseancã sã dea un rãspuns bizar: “Eu am venit din morti”. Nu a reusit nici ea sã treacã mai departe în concurs, chiar dacã multi au considerat-o ca fiind o aparitie simpaticã.

Sursa foto & articol – Vremea Noua

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …