sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Incendiu la o locuinţă din localitatea Hârșova

Aseară, în jurul orelor 2313, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu  produs la acoperişul unei locuinţe din localitatea Hârșova din comuna Delești.

incendiu

 

La locul producerii evenimentului, s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, iar în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta flacără deschisă la nivelul acoperişului, riscând generalizarea acestuia la nivelul întreagii locuinţe și la o anexă.

Imediat după recunoaştere, s-a acționat pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu protejarea bunurilor expuse incendiului.

În urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorită intevenţiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat în faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitându-se la aproximativ 50 mp de acoperiş din tablă pe astereală din lemn şi diverse materiale textile și de consum depozitate în podul locuinței.

Cauza probabilă care a putut genera incendiul a fost coşul de fum deteriorat sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile (lemn) al unui cazan termic,se arata intr-un comunicat de presa al ISU Vaslui.

Vezi si

Studiu Leo Burnett | Când vine vorba despre vaccinarea împotriva Covid-19, există, într-adevăr, doar două Românii?

În contextul unor dezbateri tot mai aprige duse de cei pro- și anti-vaccinare împotriva Covid-19, …