sâmbătă, 13 iulie , 2024

Jandarmii vasluieni au donat sânge, din nou!

A devenit o obișnuință ca, din când în când, jandarmii vasluieni să participe activ la campaniile umanitare pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când au răspuns „prezent” apelului de a dona sânge, lansat de Jandarmeria Română.

„La nivelul Jandarmeriei Române, în perioada 15-16 martie 2022, se desfășoară o campanie umanitară de donare de sânge. Astfel, în ultimele zile, am fost și noi prezenți atât la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad, cât și la Punctul de Recoltare a Sângelui din municipiul Vaslui, pentru a ne alătura campaniei. Printre jandarmii care au donat sânge au fost și șase elevi ai Școlii Militare de Subofițeri, ce desfășoară stagiul de practică la unitatea noastră. Aceștia, prin acest gest benevol, s-au alăturat colegilor ofițeri și subofițeri în misiunea de ajutorare a persoanelor care au nevoie urgentă de sânge. Scopul acțiunii umanitare îl reprezintă refacerea stocurilor de sânge la nivel județean, dar și atragerea de noi voluntari pentru salvarea de vieți omenești. #JandarmeriaVaslui – alături de oameni!”, se arată într-o postare făcută de jandarmii vasluieni pe pagina oficială de socializare a instituției.

Trebuie menționat că data trecută când au donat sânge jandarmii vasluieni s-a întâmplat în februarie. Atunci, mai exact pe 23 februarie, mai mulți ofițeri și subofițeri s-au prezentat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad și au donat sânge și plasmă.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2022/03/deja-vu-jandarmii-vasluieni-au-donat-sange-din-nou/

Vezi si

Au început înscrierile la liceu

Elevii, împreună cu părinții și diriginții, trebuie să completeze, astazi, 12 iulie, dar și in …