sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (single nou)

Asa cum si-a anuntat fanii, Jennifer Lopez a lansat un nou single, o piesa upbeat cu un mesaj serios pus intr-o forma amuzanta – Ain’t Your Mama.

jenny

 

Noua piesa a divei latino a fost produsa de Jacob Kasher, Cirkut and Dr. Luke, cunoscuti pentru hiturile pe care le scot pe banda rulanta, iar versurile ii avertizeaza pe toti barbatii lenesi ca nimeni nu va sta dupa ei, intr-un lyric video inspirat din reclamele de la inceputul televiziunii americane.

Jennifer Lopez se intoarce astfel cu o noua piesa la doi ani dupa albumul A.K.A. Materialul de studio cu numarul opt din cariera ei nu a impresionat nici criticii si nici topurile, dar poate intoarcerea la LA Reid si Epic Records, alaturi de care a avut cele mai mari realizari, ar putea schimba lucrurile. A.K.A. a dat single-uri precum I Luh Ya Papi, First Love si Booty, un featuring cu Iggy Azalea care a ajuns pe locul 18 in Billboard Hot 100. Discul a venit dupa o perioada in care J. Lo a dominat topurile cu piesele cu Pitbull, On the Floor, inclusa pe albumul Love? si Dance Again, inclusa pe o compilatie de best of.

Vezi si

Sickotoy x Iraida – Maria | videoclip