Justin Bieber, batut de Orlando Bloom!

Presa internatioanala vuieste cu un nou scandal dupa ce imagini cu Justin Bieber siOrlando Bloom atacandu-se reciproc au aparut pe net. Se pare ca starul pop nu s-a cumintit si mai vrea putin pe la tribunale.

bieber bloom (1)

Altercatia a avut loc intr-un restaurant din Ibiza si se pare ca pustiul canadian a inceput totul, spunandu-i lui Bloom „What up, bitch!”. N-a durat prea mult si intreaga situatie a explodat, iar din filmare s-ar parea ca Bloom i-a aplicat o lovitura cantaretului. Biebers si gasca nu au mai stat mult prin zona si au plecat repede, insa incidentul a fost suprins pe video.

[youtube id=”xKF7VO6MWAA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”dxsllb33VIg” width=”600″ height=”350″]

Evident, Biebs nu s-a multumit cu atat, a postat pe Instagram o poza cu fosta sotie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, pe care mai tarziu a sters-o, iar pentru ca asta nu a fost suficient a pus poza de mai jos pe contul sau oficial. Mistoul la adresa actorului continua, dar de la distanta, pentru ca dupa filmare se vede ca nu a avut prea mult tupeu sa stea fata in fata cu Bloom.

bieber instagram

Presa speculeaza ca totul ar fi inceput dupa ce Miranda Kerr ar fi filtrat cu Biebs pe cand inca era casatorita cu actorul din Lord of the Rings, iar apoi acesta ar fi fost surprins alaturi de fosta iubita a protejatului lui Usher, Selena Gomez.

De la ce s-au luat, nu stim inca exact si poate nici nu vom afla, cert e ca acesta e inca un incident in care Bieber isi pune reputatia in joc. De la inceputul anului a ajuns pe la inchisoare, pe la judecatorie si a scapat de un proces intentat de vecinul sau, insa se pare ca nu se potoleste.

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …