miercuri, 8 februarie , 2023

Loteria bonurilor fiscale

Bonurile în valoare 320 de lei emise pe 5 august au fost declarate câştigătoare la loteria bonurilor fiscale de duminică, 20 septembrie, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi deja depuse la sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

bonuri fiscale bon bani

 

 

După centralizarea cererilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Fiecare unitate teritorială ANAF va elibera o copie a acestora, cu menţiunea “conform cu originalul”, pe care va fi înscris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice şi ANAF.
Reamintim că pentru extragerea din 19 iulie au fost depuse doar patru cereri de revendicare (fiecărui câştigător revenindu-i un premiu de 250.000 de lei, impozabil), iar pentru extragerea organizată pe 16 august au fost depuse 15 cereri de revendicare.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …