miercuri, 27 octombrie , 2021

Mama la 70 de ani. O femeie la vârsta a treia a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos!

O femeie din India a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, după ce a făcut tratament de fertilizare timp de doi ani. Bebeluşul este primul copil al cuplului, după 46 de ani de căsătorie.

mama

Potrivit The Guardian, Daljinder Kaur a născut luna trecută, la o clinică de fertilizare din Haryana. Micuţul  Arman a cânărit la naştere 2 Kg şi a fost declarat de medici pe deplin sănătos.

Deşi cu siguranţă este una dintre cele mai bătrâne mame din lume, vârsta reală a femeii rămâne un mister, până si pentru ea. Aceasta a explicat că nu are certificat de naştere, o situaţie comună în India. Pentru a rămâne însărcinată, femeia care a declarat că are în jur de 70 de ani, a folosit un tratament de fertilizare, cu ovule donate.

Anurag Bishnoi, embrionolog şi patron al centrului de fertilizare, National Fertility and Test Tube Baby centre din Hisar, a declarat că femeia ar putea avea 72 de ani.

„Ne-a povestit că are cu 5-7 ani mai puţin decât soţul său, iar certificatul bărbatului arată că el s-a născut în 12.04.1937”, a explicat Anurag Bishnoi.

Proaspăta mămică a spus că atât ea, câ şi şi soţul său, Mohinder Singh Gill, un fermier în vârstă de 79 de ani, îşi pierduseră speranţa de a mai avea propriul copil, având o viaţă chinuită într-o ţară în care infertilitatea este văzută ca un blestem de la Dumnezeu.

„Dumnezeu a auzit rugăciunile noastre. Viaţa mea este completă acum „, a declarat femeia pentru AFP.

„Mă ocup singură de copil. Mă simt atât de plină de energie. Soţul meu este şi el foarte grijuliu şi mă ajută cât de mult poate „, a mai spus femeia.

„Oamenii ne întreabă ce se va întâmpla cu copilul după ce murim. Dar am încredere deplină în Dumnezeu. Dumnezeu este atotputernic şi omniprezent, el va avea grijă de tot „, a complet bărbatul, exprimându-şi încrederea că rudele pe care le au pot să îi îndrume paşii micuţului şi atunci când ei nu vor mai fi.

Vezi si

Descoperire impresionantă sub podeaua Bisericii fortificate din Miercurea Sibiului

Cripte, oseminte și trasee ale fostelor biserici au fost descoperite sub podeaua Bisericii Evanghelice Fortificate …