Mamă şi fiu sfârtecaţi de un ciobănesc german. Victimele erau în curtea unei rude, la o pomană

646x404 (3)

O femeie de 50 de ani şi fiul ei de 13 ani, din localitatea vasluiană Vinderei, au trăit clipe de groză la finalul unei pomene din sat. Copilul a fost atacat de patruped şi după ce a intervenit stăpânul animalului, acesta s-a repezit la mama băiatului Victimele au fost supuse astăzi unor prime intervenţii chirurgicale şi urmează să mai trecpă printr-o operaţie de refacere a muşchilor rupţi peste câteva zile.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de duminică, în curtea cumnatului femeii care a făcut o pomană. Copilul s-a dus la WC-ul din fundul curţii şi a fost atacat de ciobănescul german care era lăsat  dezlegat. Proprietarul animalului a intervenit imediat pentru a-l salva pe băiat şi imediat dupăce l-a scos din colţii animalului, acesta a atacat-o pe femeia care venise să-şi apere copilul.

“Victimele au fost intzernate pe secţia Chirurgie Plastică, în stare stabilă. Femeia de 50 de ani prezintă multiple plăgi muşcate la nivelul antebraţelor şi o fractură de metacarpian cu deplasare. Şi copilul prezintă multiple plăgi muşcate”, a declarat Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad. Mama şi fiul au fost operaţi în cursul zilei de azi, intervenţie în cadrul căreia a fost îndepărtată infecţia şi ţesutul necrozat. Petse două-trei zile vor intra din nou în sala de operaţie pentru refacerea muşchilor sfâşiaţi. Recuperarea se va face în trei săptămâni.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …