Un bărbat a pătruns pe teren în a doua repriză a finalei Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, câştigată de Germania în faţa Argentinei (1-0, după prelungiri), şi a încercat să îl sărute pe fotbalistul german Benedikt Howedes.

Vitaly_Zdorovetskiy_EPA_1_758277785a

Bărbatul este comedianul rus Vitali Zdorovetskiy, celebru pentru farsele pe care le pune la cale. El a intrat în teren în timpul reprizei a doua, având scris pe piept „Natural born prankster”, a trimis bezele publicului, a alergat spre fotbalişti şi a încercat să îl sărute pe Benedikt Howedes.

Zdorovetskiy a pătruns pe teren în a doua repriză a finalei Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia şi a încercat să îl sărute pe fotbalistul german Benedikt Howedes.

Telespectatorii care urmăreau finala nu au văzut aceste momente, televiziunea care a realizat transmisia divuzând în acele momente imagini cu celebra statuie a lui Iisus din Rio de Janeiro şi o panoramă a oraşului, până când Zdorovetskiy a fost prins de forţele de ordine şi scos de pe teren.

Vitaly Zdorovetskiy (22 de ani) este celebru pe canalul Youtube, unde lucrează cu username-ul VitalyzdTV. Pe 10 iulie, înainte să intre pe teren, la finală, clipurile lui fuseseră văzute de 630 millioane de ori, iar canalul lui avea 6,400,000 de abonaţi. De asemenea, el are peste un milion de fani pe Facebook şi 178.000 de followeri pe Twitter.

Vezi si

Bancul zilei