Mașinile Google Street View revin în România din această primăvară

Mașinile Google Street View se întorc în România începând cu jumătatea lui martie, străbătând șoselele țării pentru a vizita peste 120 de localități și drumurile lăturalnice care le conectează, împrospătând imaginile Street View din orașe, șosele și autostrăzi.

Disponibile direct de pe Google Maps, imaginile Street View cu vizibilitate la 360° sunt reactualizate în România începând cu data de 15 martie 2022. Mașinile Street View vor acoperi zone și localități din toată țara, de la București, Constanța, Hârșova, Curtea de Argeș, Iași sau Piatra Neamț, și până la Orșova, Cluj-Napoca, Vișeu de Sus sau Oradea. Lista actualizată și completă a zonelor care vor fi fotografiate de mașinile Street View în România poate fi consultată aici.

Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante orașe pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de orașe și sute de obiective turistice. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2021, când au fost preluate imagini din cele mai importante orașe din România și zonele adiacente acestora, precum și șosele care le conectează.

 

Accesibil direct de pe hărțile Google Maps, serviciul Street View este disponibil în mai mult de 85 de țări, inclusiv în Arctica și Antarctica. Street View permite vizualizarea a numeroase locații de interes: șosele, orașe, monumente istorice, repere culturale, natura sălbatică (pe pământ, pe sau în apă) și chiar spațiu. Serviciul este disponibil și în Google Earth și aplicația Google Maps pentru telefoane mobile.

Vezi si

YouTube pune stop clipurilor care promovează obiceiuri alimentare nesănătoase

Ușor de viralizat prin promovarea către un public numeros, mereu în căutarea de soluții pentru …