vineri, 30 septembrie , 2022

Ministerul Dezvoltării a dat drumul la bani! 134 de proiecte din județul Vaslui vor fi finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării a finalizat pentru județul Vaslui lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri, finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”. Conform criteriilor de selectare, în județul Vaslui, din totalul celor 178 solicitări de finanțare, au fost aprobate 134 de obiective de investiții. Valoarea totală a proiectelor se ridică la 1.444.627.056,57 lei, reprezentând aproximativ 58% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanțare.

Primarii din județul Vaslui au așteptat cu nerăbdare aprobare investițiilor prin Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”.

„Am pregătit proiectele, iar unele dintre ele le-am contractat cu constructorii și așteptăm din zi în zi repartizarea sumelor. S-a vorbit foarte mult de acest program. iar faptul că pe domeniul infrastructurii nu mai sunt alte surse de finanțare ne pune într-o situație dificilă. Nu am făcut mari investiții până acum și toți am promis locuitorilor că așteptăm PNI”, a spus Vasile Țabără, primarul comunei Hoceni.

Județul Vaslui a primit în total pe acest program suma de 1.466.217.476 lei, din care suma de 837.838.558 pentru drumuri și poduri și 628.378.918 pentru apă și canalizare.â

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/08/16/ministerul-dezvoltarii-a-dat-drumul-la-bani-134-de-proiecte-din-judetul-vaslui-vor-fi-finantate-prin-programul-anghel-saligny/

Vezi si

Penitenciarul Vaslui se implică în activitatea de ecologizare cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei”

Penitenciarul Vaslui, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, se implică şi în …