Morandi Logistic îsi suspendã activitatea: îi lasã pe vasluieni fãrã transport din cauza bãtrânilor cu chef de plimbare

Veste rea pentru vasluieni. Morandi Logistic, unul dintre cei mai mari operatori de transport din judet, a anuntat cã începând de astãzi îsi suspendã activitatea, astfel cã nu va mai efectua cursele stabilite în program. Anuntul vine în contextul pandemiei de coronavirus si a mãsurilor de limitare a rãspândiri virusului COVID-19. Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, conducerea a explicat cã decizia a fost luatã cu greu, însã a fost întãritã de o constatare: în ciuda recomandãrilor de a sta în casã, bãtrânii circulã în continuare, expunându-se, astfel, unui risc foarte mare de infectare si, totodatã, de transmitere a noului coronavirus.

morandi logistic vaslui

Conducerea companiei a precizat, de asemenea, cã încearcã sã gãseascã o solutie pentru a asigura continuitate în muncã: “Dupã 12 ani în care am onorat cursele neîncetat, e greu de luat o decizie asa mare. Am încercat sã introducem un program care sã-i protejeze pe cei ce se duc la serviu si cei cu nevoi zilnice, însã am constatat cã bãtrânii, cei de care trebuie sã avem grijã, circulã în continuare si se expun unui risc foarte mare. Din respect pentru comunitatea Morandi, din respect pentru conducãtorii nostri auto, pentru sãnãtatea noastrã si pentru un viitor cu sperantã, vã anuntãm cu regret cã de pe data de 24 martie suspendãm toate cursele regulate. Pentru o companie de transport regulat contra-cost, sã îi zici cãlãtorului <stai acasã> e împotriva firii. Noi, de la decretarea stãrii de urgentã, am zis cã încercãm sã protejãm angajatii micilor întreprinzãtori de <eventualii contacti>. Acum, din mers, cãutãm solutii pentru a le oferi continuitate în muncã. Tinem aproape! Tot ce facem e sã protejam publicul cãlãtor si, astfel, si conducãtorii auto! Avem grijã de noi! Fiti responsabili!”

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/morandi-logistic-isi-suspenda-activitatea-ii-lasa-pe-vasluieni-fara-transport-din-cauza-batranilor-cu-chef-de-plimbare

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …