Neatenţia la volan face din nou victime

La sfârşitul săptămânii, în judeţ, au avut loc două accidente de circulaţie din cauza neatenţiei în conducere şi a unei depăşiri neregulamentare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 24, în afara localităţii Micleşti, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. O tânără de 32 de ani, din municipiul Iaşi, conducea un autovehicul din direcţia Vaslui către Iaşi. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus, unde a acroşat un autoturism condus în mod regulamentar de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Republica Moldova. 
Ulterior, primul autoturism a ricoşat într-o autoutilitară condusă din direcţia Iaşi către Vaslui de un bărbat de 43 de ani, din Iaşi. A rezultat vătămarea corporală a şoferiţei din Iaşi, diagnosticată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu fractură membru superior, precum şi a pasagerei din dreapta, o tânără de 34 de ani, tot din Iaşi.
Pe DJ 245A, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Vaslui, conducea unui autoturism pe raza localităţii Lipovăţ. La efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism staţionat pe partea dreaptă, a pătruns pe senul opus şi a acroşat un alt autoturism, condus în mod regulamentar de un bărbat de 46 de ani, tot din Vaslui. A rezultat vătămarea corporală a unei femei de 84 de ani, din Lipovăţ, pasageră în al doilea autoturism, diagnosticată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu „fractură costală”. Rezultatele testărilor cu aparatul alcooltest au arătat faptul că şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urban: obiectivvalui.ro

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …