sâmbătă, 13 aprilie , 2024

Negreștenii, invitați să ajute la curățenia de primăvară a orașului

Locuitorii orașului Negrești și ai suburbiilor Căzăneşti, Cioatele, Glodeni, Parpaniţa, Poiana și Valea Mare sunt invitați de către autoritățile locale să se alăture lor în cadrul campaniei de curățenie de primăvară. Cu atât mai mult cu cât mai sunt doar câteva zile până la Paște. Prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Negrești, aceștia sunt încurajați să se implice în operațiunile de ecologizare a spațiilor verzi derulate în cursul lunii aprilie. Invitația se adresează și persoanelor juridice care-și desfășoară activitatea în oraș.

„Este important ca fiecare dintre noi să contribuim la păstrarea unei comunități curate și sănătoase, iar această campanie este o oportunitate perfectă pentru a face acest lucru. Vă încurajăm să luați parte la acțiunile de colectare de materiale vegetale biodegradabile, care rezultă din curățarea grădinilor, tăierea arbuștilor sau pomilor, curățarea podețelor, etc. Indiferent de cât de mic este spațiul verde de lângă casa sau blocul dumneavoastră, este important să îl întreținem și să arătăm respect față de comunitatea în care trăim. Invităm, de asemenea, persoanele juridice care desfășoară activități comerciale în zona noastră să participe la această campanie. În calitate de membri importanți ai comunității noastre, suntem siguri că sunteți interesați de păstrarea unui mediu curat și sănătos în zona dumneavoastră de activitate. Prin contribuția dumneavoastră la această campanie de curățenie, veți arăta că sunteți un partener responsabil și preocupat de binele comunității în care desfășurați afaceri”, este invitația lansată de reprezentanții Primăriei Negrești.

„Luna aprilie ne încurajează să fim mai serioși și mai responsabili în abordarea problemelor legate de mediu și să ne pregătim pentru sărbătorile de Paști. Vă invit să fiți alături de noi și să arătăm că suntem o comunitate unită și responsabilă. Vă reamintim că Primăria orașului Negrești este implicată în această campanie de curățenie de primăvară prin intermediul Utilități SRL și al personalului de la Legea nr. 416. Haideți să facem împreună ca orașul nostru să strălucească de curățenie și frumusețe!”, mai transmit autoritățile negreștene.

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …