vineri, 30 septembrie , 2022

Nu mai vrem străzi desfundate! Consilierii municipiului Vaslui sunt extrem de atenți cu investițiile în apă și canal

Aleșii locali din municipiul Vaslui sunt foarte reținuți atunci când vine vorba despre noi investiții în sistemul de apă și canal. După experiența neplăcută cu proiectul aflat în derulare, când străzile au rămas desfundate în urma diferitelor lucrări, se pun tot mai multe întrebări în legătură cu invetițiile viitoare.

„Avem un proiect de apă și canal care trenează. Lucrările nu se desfășoară conform graficelor de execuție. Ne așteptăm ca la această posibilă investiție pentru care aprobăm indicatorii pentru perioada 2022-2027 să nu întâmpinăm aceleași probleme pe care le avem cu proiectul actual. Ne dorim toți acest lucru”, a spus Lucian Braniște, viceprimarul municipiului Vaslui.

Referindu-se la problema refacerii carosabilului, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că primește cele mai mari injurii de la cetățeni pentru modul în care arată orașul. În acest context, edilul a îndemnat operatorul județean de apă și canal să se implice mai mult în informarea vasluienilor privind etapele de derulare ale proiectului de apă și canal.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/09/20/nu-mai-vrem-strazi-desfundate-consilierii-municipiului-vaslui-sunt-extrem-de-atenti-cu-investitiile-in-apa-si-canal/

Vezi si

Penitenciarul Vaslui se implică în activitatea de ecologizare cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei”

Penitenciarul Vaslui, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, se implică şi în …