sâmbătă, 13 aprilie , 2024

O femeie si doi bãrbati din Husi, tupeu cu jandarmii: nu au vrut sã se legitimeze si au sãrit la bãtaie, de supãrare cã au fost dati afarã dintr-un bar

 Doi bãrbati si o femeie, beti si nervosi, au fãcut ieri un scandal de pominã la „Cãbãnutã”, un bar din municipiul Husi, situat în proximitatea semaforului! Angajatii localului au vrut sã îi dea afarã pe clientii recalcitranti, dar pentru cã nu au putut cu vorba bunã, au sunat la 112.

Când un echipaj de jandarmi a sosit rapid la fata locului, unul dintre indivizi era atât de agresiv, cã a sãrit si la bãtaie la unul dintre jandarmi. A venit apoi si Politia, dar si Ambulanta, întrucât unul dintre scandalagii, rãpus de bãuturã, a cãzut în stradã. Femeia în vârstã de 20 de ani, în loc sã fie mai conciliantã fatã de atitudinea bãrbatilor care o însoteau, s-a apucat si ea sã vorbeascã urât oamenilor legii, ba, nervoasã foc, nici nu a vrut sã se legitimeze. Doi scandalagii au fost dusi la sectie, iar unul, cel întins pe stradã, a fost transportat direct la spital, fiind la un pas de comã alcoolicã.

Trei indivizi, toti din Husi – doi bãrbati cu vârste de 36 si respectiv, 37 ani, si o femeie în vârstã de 20 de ani, au fãcut mare circ în miezul zilei, la un bar din oras. Pe fondul consumului exagerat de alcool, cei trei au început sã se dea în spectacol, iar angajatul localului i-a poftit afarã. Nu s-a reusi cu vorba bunã, mai ales cã unul dintre ei era cunoscut cu antecedente penale destul de grave – este abia întors din închisoare, unde a stat 3 ani si 3 luni pentru o tâlhãrie comisã asupra unui adolescent din Pãdureni.

Prin urmare, angajatul a solicitat fortele de ordine, prin apel la 112. La fata locului a venit în cel mai scurt timp un echipaj de jandarmi, care, în primã fazã, a vrut sã legitimeze pãrtile în scandal. Numai cã unul dintre bãrbati s-a trântit jos, iar celãlalt, alãturi de femeie, au început o serie de vociferãri la adresa oamenilor legii, ba chiar au avut o atitudine agresivã. A venit si Politia la fata locului, precum si Ambulanta, cãci bãrbatul întins pe jos pãrea la un pas de comã alcoolicã.

Prea „șmecheri” ca sã se legitimeze, indivizii au fost dusi la sectie si amendati!

Ambulanta l-a transportat la spital pe cel rãpus de bãuturã, iar celãlalt si femeia au fost dusi la sectie, pentru a fi identificati. „Echipajul de jandarmi a fost solicitat sã intervinã la acea locatie. La fata locului erau doi bãrbati si o femeie, care se manifestau agresiv, inclusiv fatã de jandarmi. Bãrbatul care era cãzut jos nu a putut fi legitimat, iar celãlalt bãrbat, violent verbal fiind, a refuzat sã se legitimeze. De asemenea, femeia care îi însotea a refuzat legitimarea. La fata locului au venit si colegi de la Politie, dar si Ambulanta, care l-a preluat pe bãrbatul aflat într-o stare avansatã de ebrietate si l-au dus la spital.

Toate cele trei persoane au fost identificate si amendate, dupã cum urmeaã: bãrbatul dus la spital a primit 200 lei amendã, pentru cã a participat la scandal, celãlalt individ a primit o amendã de 600 de lei pentru provocarea scandalului, pentru tulburarea ordinii publice si pentru refuzul de a se legitima, iar femeia fost amendatã cu 900 de lei, de asemenea, pentru scandalul provocat, pentru refuzul de a se legitima, precum si pentru tulburarea ordinii publice”, a transmis cãpitan Alexandru Vatavu, purtãtor de cuvânt al Jandarmeriei Vaslui.

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …