O mamă și-a alăptat bebelușul, dar a încremenit când i-a privit chipul! Ce a pățit copilul

O tânără mamă a trăit spaima vieții sale atunci când a decis să-și alăpteze bebelușul. Când cel mic s-a săturat, femeia l-a luat de la piept, dar s-a îngrozit când i-a privit fața. Ce a pățit copilul?

mama copil

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Keziah Jozefiak de 20 de ani, din Marea Britanie. Mamă a unui bebeluș de cinci luni, această a decis să-l așeze la piept și să-l alăpteze, un lucru perfect normal. Timpul a trecut și cel mic a dat semne că s-a săturat, așa că mama l-a luat de la piept.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când și-a privit copilul și a observat că bebelușul prezenta în jurul gurii și al bărbiei o imensă pată de culoare maro!

„Când m-am uitat la Raf am izbucnit instant în râs. Nu mi-a venit să cred că arăta precum celebrul Homer Simpson, din desenele animale.

copil homer simpson

Asemănarea dintre bebeluș și personajul Homer Simpson

Am vrut să profit că el doarme și mi-am aplicat cremă autobronzantă, dar nu mi-am imaginat că se va ajunge la asta”, a zis tânăra mamă, care a decis ulterior să împărtășească fotografia cu familia, prietenii și cunoscuții din mediul online.

Așa cum era de așteptat, poza a ajuns imediaat virală, stârnind numeroase reacții din partea internauților care s-au amuzat copios.

Femeia a muncit mai bine de o oră ca să își curețe copilul de cremă autobronzantă și a spus că este pentru prima și ultima oară când mai face o astfel de neatenție.

Vezi si

Ursul Arthur va fi împăiat și pus președinte în locul lui Klaus Iohannis

Viața politică din România s-a animat brusc după ce Cotroceniul a anunțat că ursul Arthur …