miercuri, 27 octombrie , 2021

Pedepsiţi cu bestialitate pentru un simplu pix! Un bărbat din Vaslui şi-a bătut copiii cu capul de pereţi

Trei fraţi din localitatea vasluiană Gura Albeşti au ajuns la spital plini de vânătăi, după ce au fost bătuţi cu bestialitate chiar de tatăl lor şi nu o dată, ci de mai multe ori.

aure; trancu

Povestea a ieşit la iveală în cursul zilei de ieri, după ce învăţătoarea fetei în vârstă de 9 ani a cerut ajutorul autorităţilor, bănuind că ceva se întâmplă cu fata, deoarece lipsise prea mult timp de la şcoală. Împreună cu asitentul social din comună, primăriţa din Albeşti a mers la locuinţa familiei Trâncu, însă nu i-au găsit acasă pe părinţi. Au găsit, în schimb, patru copii, două fetiţe şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, plini de vânătăi şi cucuie prin cap.

Fără să mai stea pe gânduri, Monica Amanci, primăriţa din comună, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor de la ambulanţă. Odată ajuns la faţa locului, echipajul medical nu a stat pe gânduri şi a anunţat Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

„Când e beat ne bate pe toţi“

Toţi fraţii au fost luaţi de cei de la protecţia Copilului şi au ajuns într-un centru de copii. Vestea a ajuns şi la urechile lui Aurel Trâncu, de 34 de ani, care a avenit într-un suflet să îşi salveze odraslele. Era prea târziu, dar poate nu la fel de târziu şi pentru cele patru suflete nevinovate care au fost nevoite să îndure corecţiile pe care tatăl le aplica de fiecare dată când ajungea beat acasă. „Nu mă lăsaţi aici lângă el! Mă va bate şi mai tare decât până acum! Nu mai pot, vă rog să mă credeţi. Când se îmbată nu mai judecă, se transformă în monstru! Vă rog, vreau să trăiesc în linişte lângă copiii mei!“, a spus, cu lacrimi în ochi, Maria Trâncu, soţia bestiei.

Faptul că cei patru fraţi erau terorizaţi de tatăl lor se vedea pe chipurile lor. Cu toţii au început să tremure şi să plângă odată ce bărbatul se apropria de casa lui. Când şi-a dat seama ce se întâmplă, acest a cerut îndurare autorităţilor, regretând tot. „Vă rog, nu-mi luaţi copiii! Luaţi-mă pe mine, nu îi luaţi pe ei. Eu pentru ei muncesc. Recunosc că am greşit, dar proit să nu mă mai ating de ei cu un pai!“, a spus bărbatul.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor care îl cercetează pe bărbat pentru rele tratamente aplicate minorilor, faptă pentru care riscă să stea după grati 15 ani.

Sursa: Adevarul.ro

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …