Porecla sexuală a zodiei tale!

Cel mai bun mod şi totodată cea mai amuzantă cale de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal este redată de porecle. Oamenii şi-au dat dintotdeauna supranume care să diferenţieze o anumită trăsătură psihică, fizică, un anumit obicei.

porecle_sexuale_33853800

Berbec – „Omul minutului”

Nu se va simţi niciodată vinovat să îşi împartă fanteziile nebuneşti şi merge pe principiul „punct ochit, punct lovit”, cât se poate de „în grabă”.

Taurul – „Romanticul”

O partidă de sex pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă.

Gemenii – „Vorbăreţii”

În mijlocul unei partide de sex, Gemenii îşi consumă tot intelectul lor – de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

Racul – „Făcătorul de dragoste”

Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, sexul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Leul – „Narcisistul”

Deşi nu vei uita niciodată o partidă de sex cu un Leu, trebuie să îţi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioară – „Zeiţa introvertită”

S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea când ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravaganţe sexuale.

Balanţa – „Le connoisseur”

În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţă mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică.

Scorpion – „Vinovatul fără vină

Adoră perversiunile, dar a ajunge în patul lui înseamnă şi un risc asumat de la început, ce constă în instabilitatea lui.

Săgetător – „Don Juan sau (Juanita)”

Îşi perfecţionează constant competenţele de seducţie pentru că până nu obţine ceea ce vrea, simte că duce un război deschis cu cineva.

Capricorn – „Barca lentă”

Nativii acestei zodii nu te surprind cu energia lor, dar în mod constant te vor hrăni cu iubirea lor. Fii răbdător cu un Capricorn şi te va răsplăti pe măsură!

Vărsător – „Colecţionarul de jucării sexuale”

Dacă faci sex cu o persoană care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucării sexuale scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu – eşti în pat cu un Vărsător.

Peşti – „Pe stil vechi”

Pasiune, dragoste, atenţie, răbdare – acestea vor creiona jocul sexual al Peştilor, dar cel mai probabil celălalt trebuie să facă cea mai mare parte din treabă.

Vezi si

Bancul zilei