marți, 27 septembrie , 2022

Porumboiu pregăteşte o MUTARE cu adevărat importantă! Hizo ar putea avea în scurt timp un fotbalist de 1,5 milioane de euro!

Vasluienii nu stau foarte bine , în acest retur, la capitolul rezultate, iar cel mai mult are de suferit compartimentul ofensiv al moldovenilor. În acest sens, „galben-verzii” se străduiesc să găsească un mijlocaş ofensiv care să-i poată substitui pe Wesley Lopes, ori Adailton.

kozak-libor-

Site-ul www.fcvaslui.info anunţă că formaţia finanţată de Adrian Porumboiu este foarte aproape de a semna cu un mijlocaş ucrainean, Mykola Morozyuk (în galben). Jucătorul are 25 de ani şi vine de la Metalurg Doneţk, grupare pentru care a înscris de patru ori în 76 de partide.

În cariera sa, acesta a mai evoluat la Dinamo Kiev, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Obolon Kiev şi Kryvbas Kryvyi Rig, iar pentru naţionala Ucrainei, Morozyuk a fost convocat de către selecţionerul Mihail Fomenko pentru meciurile din 22 şi 26 martie, cu Polonia şi Republica Moldova.

Noua achiziţie a Vasluiului ar trebui să ajungă în Moldova imediat după ce echipele naţionalele vor disputa cele două partide.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a ucraineanului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Sursa: www.prosport.ro

Vezi si

Au venit banii pentru recenzori!

3.865.000 lei este suma totală alocată județului Vaslui de către Guvern pentru plata persoanelor implicate în …