S-a inventat bautura care tine loc de toate mesele

Preocupat de faptul ca pierde prea mult timp cu micul dejun, pranzul si cina din fiecare zi, tanarul programator american Rob Rhinehard, din Atlanta, a conceput o bautura care cuprinde in ea toate substantele nutritive continute intr-o masa foarte variata, inclusiv vitamine si minerale.

bautura

Bautura, care poate fi denumita „all-in-one”, are un gust excelent, iar inventatorul ei a experimentat-o personal timp de sase saptamani, constatand ca nu se plictiseste de ea, informeaza Daily Mail.

In mod obisnuit, cine mananca zilnic acelasi fel de mancare pierde apetitul pentru el, oricat de gustos ar fi. Explicatia sta in faptul ca organismul are nevoie de varietate si, primind in mod constant aceleasi substante, simte nevoia celor care-i lipsesc.

Aceasta anomalie este inlaturata cu bautura „all-in-one”, careia nu-i lipseste nimic din ceea ce organismul nostru are nevoie. Ca urmare, oricata vreme am repeta-o, ea va fi savurata cu aceeasi placere.

De altfel, cel care a probat-o sustine ca respectivul cocktail este la fel de hranitor ca o masa imbelsugata, desi continutul de calorii poate fi redus la o treime din cel consumat de un adevarat gurmand.

Citeste in continuare pe www.ziare.com

Vezi si

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …