Primăria municipiului Vaslui anunță „Serbarea Florilor”

„Dacă e MAI, e rai! Iar raiul înseamnă și flori, în toată splendoarea lor! Timp de trei zile ne vom bucura împreună de frumusețile diafane ce vor umple Centrul Civic al municipiului nostru!”, anunță Primăria municipiului Vaslui evenimentul „Serbarea Florilor” care va avea loc în Centrul Civic între 19 și 21 mai.

Primăria municipiului Vaslui le pregătește vasluienilor, pentru weekend-ul 19-21 mai 2023, cea de-a VII-a ediție a „Serbarea Florilor”, un eveniment devenit deja tradiție în Vaslui și care adună în număr mare, producători locali, dar și din toate colțurile țării.

Cetățenii municipiului Vaslui care doresc să-și achiziționeze flori sau alte plante decorative le pot găsi în Centrul Civic, unde se va organiza o mare expoziție cu vânzare, pe lângă aceste plante putând cumpăra bulbi, semințe, arbuști sau utilaje specifice activităților horticole, dar și și să primească sfaturi de la specialiști. Vizitatorii vor avea ocazia, nu doar să admire aceste frumuseți, dar să și le cumpere și să le ducă acasă ori să le ofere celor dragi, spun organizatorii.

Primăria municipiului Vaslui anunță „Serbarea Florilor”

Vezi si

40 milione de lei pentru modernizarea a două drumuri din Județul Vaslui

Două drumuri județene din județul Vaslui vor fi reabilitate cu finanțare prin Programul Național de …