Primăria Vaslui organizează Festivalul „Mai cu Folk”

În acest week-end, Vasluiul găzduiește cea de-a IX-a ediție a Festivalului Concurs „Mai cu Folk”, care va avea loc în zilele de 13 și 14 mai 2023.

La ediția din acest an s-au înscris 27 de concurenți la categoria individual și 23 la categoria grup din România și R. Moldova.

„Parcul Copou se va umple sâmbătă, 13 mai, de la ora 10.00, de tinere speranțe ale muzicii folk, venite în municipiul nostru în căutarea confirmării talentului lor și ne vor oferi, cu generozitate și emoție, o parte din trăirile lor frumoase și preocupările artistice. Le spunem BUN VENIT! concurenților din țară și din Republica Moldova și abia așteptăm să ne remodelăm sufletele după armonia muzicii! Vasluieni, poftiți la festival!”, sună invitația făcută de reprezentanții Primăriei Vaslui.

Concursul se va desfășura pe categoriile de vârstă: până la 12 ani; 13 – 15 ani; 16 – 20 de ani și 21 – 35 de ani, pe cele două secțiuni (individual și grup).

Sâmbătă, 13 mai, de la ora 18.00, are loc recitalul Grupului Ecou, câștigătorul Trofeului „Mai cu Folk”, ediția 2022, iar invitați de onoare sunt Emeric Imre și Roje.

Duminică, de la ora 11.00, va începe Festivitatea de premiere și recitalurile al laureaților ediției curente a concursului.

Organizatorii vor oferi trofee, diplome și premii în bani pentru fiecare dintre categoriile de vârstă.

https://actualvs.ro/in-acest-week-end-vasluiul-gazduieste-festivalul-mai-cu-folk/?fbclid=IwAR3Vpw_KqNBSAmIvhh_ST3IvBzU8pZh6t4XeCdi3aX3dLbKcg8sIfheE-TE

 

Vezi si

40 milione de lei pentru modernizarea a două drumuri din Județul Vaslui

Două drumuri județene din județul Vaslui vor fi reabilitate cu finanțare prin Programul Național de …