FOTO: Influencerița care și-a mâncat propriul genunchi, în spaghete bolognese. I-a dat și iubitului să guste

Paula Gonu a păstrat o parte din genunchiul pe care medicii i l-au extirpat atunci când a fost operată la picior și a adăugat-o în spaghetele bolognese gătite pentru ea și iubitul ei, arată publicația Daily Star.

Chiar ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a mâncat o parte din genunchi în mâncarea gătită.

Paula Gonu, cu peste 228.000 de urmăritori pe Twitch, a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior, unde i s-a administrat anestezic local și a rămas conștientă.

În timpul procedurii, tânăra de 30 de ani susține că medicul a întrebat-o dacă dorește să păstreze o parte din cartilaj – ceea ce a și făcut.

„I-am spus: “Da” și a pus ceea ce a îndepărtat într-un recipient mic, precum cele folosite pentru probele de urină. L-a pus în alcool, astfel încât să rămână așa atâta timp cât voiam eu.

O săptămână mai târziu, glumeam cu partenerul meu. I-am spus că vreau să îl mănânc pentru că era o parte din mine și trebuia să îl pun înapoi în corpul meu. Am vrut să pot spune că am mâncat o bucată din propriul menisc” a mărturisit femeia.

Paula a povestit apoi că a făcut un sos bolognese, și a adăugat ulterior bucata de cartilaj.

Ea i-a dat să mănânce chiar și partenerului ei, Arnau, și i-a explicat că o mulțime de oameni mănâncă tot felul de oase și diferite părți de animale și că a mânca (carne de om. n.r) este același lucru.

Mulți urmăritori s-au declarat scârbiți după ce i-au ascultat mărturisirea.

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …