miercuri, 27 octombrie , 2021

Rezultate exceptionale pentru gradaţiile de merit!

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a dat publicităţii lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice înscrise pentru gradaţiile de merit din acest an. Cei mai mulţi pretendenţi sunt la categoria învăţători – 59, unde cel mai bun punctaj – 99 – l-a obţinut Monica Maria Coman, director adjunct al Şcolii “Constantin Parfene”.

6prof-650x435

La educatoare, au depus dosarele 44 de dascăli. Aici, Daniela Lefter, de la Grădiniţa nr. 6 Vaslui, structură a Şcolii “Dimitrie Cantemir”, a primit 96,25 puncte, clasându-se pe primul loc.
La română, cu 20 de candidaţi, s-au obţinut cele mai bune punctaje din toate timpurile. Concret, trei profesori au primit câte 99,5 puncte: inspectoarea de română – Mihaela Bahman, directoarea adjunctă a Şcolii “Ştefan cel Mare” – Greta Ciobotaru şi Aniţa Avram Rusu, de la Şcoala “Elena Cuza” Vaslui. De asemenea, Daniela Oatu, de la Şcoala “Ştefan cel Mare”, a primit 99 de puncte.
Printre recordmeni se numără şi Maria Ciulei, inspector general adjunct, care a primit 99,5 puncte.
La limbi moderne, cel mai bun punctaj îl are Narcis Aprodu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK), cu 89,5 puncte pentru engleză.
La matematică, actualul director adjunct de la LMK, Sergiu Romaşcu, a acumulat 97,2 puncte. Pe lista fruntaşilor se găseşte şi directorul Liceului “Ştefan Procopiu”, Aurel Dumitru, cu 81,6 puncte.
La geografie, Cristina Gheţeu, de la Şcoala “Ştefan cel Mare” Vaslui, are cel mai bun punctaj – 95,25.
La directori, şefa Colegiului “Anghel Rugină”, Daniela Popescu, se află în fruntea listei, cu 96,5 puncte. Inspectorul pentru învăţământul preşcolar, Zoe Popescu, se află pe poziţia a treia, cu 93 de puncte, urmată de Daniela Laic, directoarea Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu 92 de puncte.
La contabili, Mihaela Soroceanu, de la Liceul “Ştefan Procopiu”, are cel mai mare punctaj – 89,5, iar la administratori, Cristian Petrică Ionescu, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negreşti, cu 65,88 puncte, este cel mai valoros.
La bibliotecare, Ludmila Luminiţa Zurlan, de la Colegiul “Marcel Guguianu” Zorleni, se află în fruntea listei, cu 98 de puncte, iar la secretari, Georgeta Grigorescu, de la Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui, conduce cu 96 de puncte.
În total, 312 cadre didactice concurează pentru cele 186 de gradaţii de merit. Lista finală va fi dată publicităţii după contestaţii.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …