Românul e descurcăreţ! Aruncă gunoiul pe tobogan direct în tomberon!

Un vasluian a născocit o metodă cât se poate de originală pentru a scăpa, rapid şi sigur, de molozul din apartamentul pe care- l renovează. Dintr-un tub şi un tomberon de gunoi a croit un soi de tobogan care îi uşurează cu mult treaba.

8-tomberlon
Românul dovedeşte mereu că este inventiv atunci când vrea să-şi facă viaţa mai uşoară. Un astfel de exemplu a dat recent un bărbat din municipiul Vaslui, care îşi renovează apartamentul situat la etajul unu al unui bloc din oraş. În timp ce îşi făcea planuri pentru amenajările interioare, omului i-a venit ideea să rezolve şi dificila problemă cu molozul, construind un fel de tobogan pentru evacuarea rapidă a gunoiului din apartamentul său.

«Nu am făcut nimic ilegal»

El şi-a agăţat de pervazul balconului un tub care coboară într-un tomberon sigilat, aşezat sub geamul său, pe trotuarul din faţa blocului. “Nu am făcut nimic rău, ilegal sau incorect, avem autorizaţii, tomberonul l-am închiriat de la IGOV, toate sunt în regulă. Este cea mai bună soluţie pe care am găsit-o pentru a scăpa de moloz şi a-i scuti şi pe vecini de mizerie” , ne-a declarat Gheorghe Muşat, unul dintre executanţii lucrării.

Sursa: www.libertatea.ro

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …