Samsung Galaxy M22 – imagini și specificați neoficiale

Încadrat la gama mid-range, Galaxy M22 schimbă aranjamentul dreptunghiular pentru camera foto cu unul de formă pătrată, inspirat de restul modelelor Galaxy A. Astfel, telefonul vine cu o conigurație quad-camera cu senzor principal de 48MP și cameră wide de 8MP. Ceilalți doi senzori au doar câte 2MP fiecare, deservind funcția macro și aplicarea efectelor de profunzime. La partea din față vom găsi tot o cameră de 13MP, dar posibil cu unele îmbunătățiri la partea de calitate a imaginii.Galaxy M22

Potrivit informațiilor neconfirmate oficial, noul model Galaxy M vine cu chipsetul MediaTek Helio G80, ajutat cu 4GB memorie RAM, ecran LCD decupat după modelul „picătură” și senzor de amprentă montat pe rama laterală. Configurația de bază include 128GB memorie internă expandabilă, prin atașarea unui card microSD.

 

 

Pe lateralul carcasei mai poate fi întrezărită o ieșire jack 3.5mm pentru căști, și conector USB-C, deservind un acumulator generos de 5000mAh. Viteza de încărcare poate atinge 25W în modul rapid, însă doar folosind un adaptor AC achiziționat. Din păcate, pachetul cu accesorii include doar un adaptor cu putere de 15W, rezultând un timp de așteptare de aproximativ trei ore la încărcare.

Ecranul va fi un model Super AMOLED cu diagonală 6.4 inch și rezoluție HD+, având ca principal element de atracție rata de împrospătare a imaginii la 90Hz.

Așteptat cu prețul de 239.9 euro, Galaxy M22 va fi cel mai probabil livrat cu versiunea Android 11, personalizată cu interfața One UI 6.1. Telefonul va fi livrat într-o carcasă cu dimensiuni 159.3 x 74 x 8.4 mm și greutate 190 grame, suficent pentru a nu atrage prea multă atenție nedorită cu acumulatorul său de capacitate extinsă.

Vezi si

Windows 11 folosit ca pretext pentru a infecta PC-urile utilizatorilor

Microsoft nu se grăbește să aducă Windows 11 pe PC-urile utilizatorilor, preferând să lucreze cu …