Sarbatoare mare la Murgeni

Mii de locuitori ai oraşului Murgeni au petrecut la sărbătoarea anuală a localităţii. Ei au avut oaspeţi de seamă: Radu Ille, Ion Paladi, Liliana Savin, Celina Gherghelaş, George Cojocărescu, Nadia Duluman.

murgeni_2

 

Joi, locuitorii din Murgeni au petrecut din zori şi până seară la Ziua Oraşului. Ca de fiecare dată, marea adunare a avut loc pe stadion, unde miile de spectatori prezenţi au avut destule motive de răsfăţ. Momentele de divertisment au fost pe placul tuturor, de la cei mai mici, care s-au bucurat de mulţimea baloanelor colorate şi trambulinelor gonflabile, până la cei mai în vârstă, care au dansat pe rupte pe ritmuri populare.

În mijlocul celor adunaţi la sărbătoarea oraşului a fost prezent şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui: “Sărbătoarea din acest an dovedeşte că oamenii din Murgeni sunt harnici şi la muncă, şi la distracţie. După muncă susţinută, au nevoie şi de astfel de momente. Ţin să-l felicit pe primarul Ioan Buta pentru reuşita acestei manifestări”.
Responsabili cu dansul şi voia bună au fost renumitul interpret de muzică populară Ion Paladi, din Republica Moldova, şi binecunoscutul solist de muzică etno Radu Ille. Alături de ei, pe scena ampasată în centrul oraşului, au mai evoluat Liliana Savin, Celina Gherghelaş, George Cojocărescu şi vasluianca Nadia Duluman.
Şi pentru că la ceas aniversar se lasă cu urări de bine, edilul-şef Ioan Buta le-a transmis locuitorilor din Murgeni să aibă parte de înţelepciune şi de iubire necondiţionată: “Să fie uniţi, înţelegători şi răbdători cu mine, aşa cum sunt eu cu ei, şi, nu în ultimul rând, să aibă parte de sănătate şi de foarte mult noroc. Cu ocazia acestei zile, cred că încercăm să uităm de probleme şi să ne distrăm cel puţin o dată pe an într-un grup atât de mare”.
Spectacolul de la Murgeni s-a încheiat noaptea târziu cu un superb foc de artificii.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …