Se schimbă prefectul Judetului Vaslui!

În ședința de miercuri, 31 mai, guvernul l-a numit în funcția de prefect al județului Vaslui pe Eduard Popica, fost șef de cabinet al prefectului Andrei Puică. Instalarea sa în locul lui Isabel Bogdan va avea loc în cursul acestei săptămâni.

eduard-popica

Pe 31 mai, Eduard Popica (33 de ani) a fost numit de Guvernul Grindeanu prefect al județului Vaslui. Ex-șef de cabinet al prefectului Andrei Puică, Popica a fost până pe 15 mai consilier județean PSD, calitate din care a demisionat invocând motive personale.

Probabil că astăzi numirea sa va fi publicată în Monitorul Oficial, iar până la finele săptămânii Eduard Popica va fi învestit în funcție.

„Această funcție mă onorează. Îi mulțumesc domnului premier Sorin Grindeanu pentru încredere și îl asigur că voi veghea la respectarea legilor în județul Vaslui. Angajaților din Instituția Prefectului le transmit că vor avea în mine un prieten, un colaborator, un om care a lucrat câțiva ani în administrația publică. Sper că voi avea o bună colaborare cu celelalte autorități locale și județene”, a declarat Eduard Popica.

Sursa: Obiectiv de Vaslui

Vezi si

Cardurile sociale, pregătite pentru a doua alimentare

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a publicat programul după care se va vira a …