Spike feat. Achi – Vara (videoclip nou)

Spike revine cu single-ul Vara in colaborare cu Achi. Piesa a fost compusa de Spike, Achi si Marian Dorobantu si a fost produsa de Vlad Lucan si Thomas Trolsen. Vara este prima piesa lansata de Spike dupa albumul Lumea lui Paul.

spike achi vara

Videoclipul piesei “Vara” a fost regizat de Spike si filmat in Bucuresti, iar piesa este lansata impreuna cu Global Records si ATOM.

[youtube id=”htn1AbCd7G8″ width=”600″ height=”350″]

In ultimii ani, Spike s-a axat pe o alta pasiune: regia. Printre videoclipurile realizate impreuna cu Evil Twin Studio, putem enumera Turbofin, Tare Frate” si Déjà vu (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), Pic (Voltaj), Didaia (TraLaLa) (Grasu XXL, Maximilian & Spike), Get Up and Dance (ANTONIA si Achi).

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo. De curand, a lansat Viciul meu cu Karmen, iar anul trecut Get Up and Dance cu Antonia.

Va place piesa lui Spike cu Achi?

Vezi si

Paula Hriscu – Românie, mândru plai!