miercuri, 27 octombrie , 2021

Spectacol de excepţie la Ivăneşti

Ivăneştiul a marcat Ziua comunei numai cu artişti locali, primarul Vasile Novac dorind să prezinte sătenilor primele rezultate obţinute de ansamblurile artistice recent constituite la nivelul localităţii.

sarbatoare-ivanesti2

 

Ivăneştiul a fost în sărbătoare. Sute de localnici şi nu numai au participat la cea de-a noua ediţie a Zilei comunei. În acest an, primarul Vasile Novac a mizat pe talentele locale. Edilul a adus în faţa publicului grupurile vocale “Mugurel de primăvară” şi “Florile Moldovei”, ansamblurile de dansuri “Iepuraşii” şi “Junii Ivăneştiului”, Fanfara “Lăutarii” de la Valea Mare, solista Silvia Ene, iar invitat special a fost interpretul basarabean Gheorghe Ţopa.
“Este o sărbătoare pe care locuitorii comunei Ivăneşti o merită din plin. Suntem la ediţia a IX-a şi vrem să păstrăm această tradiţie. Cred că merită să oferim oamenilor şi câteva momente de bucurie, nu numai muncă. Eu sunt adeptul muncii, dar cred că mai avem nevoie şi de momente de relaxare, iar astăzi mulţumirea mea cea mai mare este să văd că oamenii se adună nu numai din Ivăneşti, ci şi din celelalte comune ca să savureze spectacolul nostru. Cea mai mare bucurie a noastră a fost faptul că oamenii au uitat de necazuri, fie şi pentru o zi. Le-am spus că este sărbătoarea lor, că nu sunt permise manifestările electorale şi au demonstrat că au înţeles cu toţii aceste lucruri normale. Mulţumesc Consiliului Local Ivăneşti, colegilor din primărie şi celor de la Centrul Cultural pentru implicarea dovedită la organizarea Zilelor localităţii”, a declarat Vasile Novac, primarul comunei Ivăneşti.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …