vineri, 30 septembrie , 2022

Spotify implementează audiobook-uri pe platformă

Începând de ieri, Spotify a început să implementeze audiobook-uri pe platformă, printr-o secțiune dedicată acestora care dă opțiunea utilizatorilor să le achiziționeze, iar aceștia au de unde să aleagă, deoarece Spotify spun că au peste trei sute de mii de titluri disponibile.

Audiobook-urile vor reprezenta al treilea tab din cadrul aplicației, alături de muzică și podcast-uri. Când îl accesezi, vei fi întâmpinat la început cu recomandările de la Spotify, iar cu timpul vei primi recomandări bazate pe activitatea ta.

Atunci când selectezi un audiobook, vei observa un icon cu un lacăt, care îți arată că nu ai cumpărat audiobook-ul respectiv. Dacă vrei să o faci, un link te va conduce pe browser, unde vei finaliza tranzacția. După, vei fi dus înapoi pe Spotify și gata. Acum poți asculta liniștit noua achiziție. Toate audiobook-urile cumpărate vor apărea în library-ul utilizatorului, și vor putea fi ascultate în modul offline. De asemenea, poți seta viteza la care să le asculți, la fel ca în cazul podcast-urilor.

Citește mai mult: https://zonait.ro/spotify-implementeaza-audiobook-uri-pe-platforma/

Vezi si

Netflix își deschide studio de jocuri video în Finlanda

Gigantul de streaming, Netflix, își va deschide propriul studio de jocuri video într-un efort de …