miercuri, 27 octombrie , 2021

Stefan Banica pregateste un nou single, “Alerg printre stele”, o colaborare inedita cu Pacha Man! ASCULTA

Dupa succesul inregistrat cu piesa “Ce e dragostea?”, featuring Marius Moga, super-hit clasat in fruntea topurilor de specialitate timp de peste 6 luni, Stefan Banica se pregateste sa lanseze in scurt timp un nou single de pe albumul “Altceva”, cantecul “Alerg printre stele”, o alta colaborare inedita, de aceasta data alaturi de Pacha Man.

[youtube id=”6XaUZxjhLyA” width=”600″ height=”350″]

Alerg printre stele” este o piesa dinamica, in stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public inca din toamna anului trecut, in cadrul turneului sustinut de Stefan Banica pentru promovarea albumului “Altceva”.

Noul single Stefan Banica a fost ales dintre cantecele de pe cel mai recent disc al artistului, “Altceva”, si cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de facebook a artistului, unde au putut vota cantecul lor preferat de pe album, pe care si-ar dori sa-l auda la radio sau tv.

alerg-printre-stele

“M-a surprins placut faptul ca acest cantec a avut impact la public inca de prima oara de cand l-am cantat pe scena. Oamenii s-au comportat ca si cand ar fi stiut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neasteptata, dar o surpriza foarte placuta. Si se incadreaza perfect in conceptul albumului, numit ‘Altceva’”, a spus Stefan Banica.

Sursa: www.profm.ro

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip