Tabere gratuite pentru olimpici

11 elevi din Vaslui, care au obținut premii la olimpiadele internaționale și naționale, vor beneficia de tabere gratuite în perioada 28 iulie-12 august.

olimp-2

 

350 de olimpici internaționali și naționali vor beneficia, în perioada 28 iulie-12 august, de tabere gratuite la Eforie Sud și Râul Alb-Reșița, asta grație programului național “Tabăra Olimpicilor”, organizat de Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), prin intermediul Direcției Tabere și Agrement.
Vasluiul beneficiază de 11 locuri, clasându-se pe locul șapte la nivel național, alături de județe mari, cu centre educaționale de tradiție.
În cadrul acestor tabere, elevii vor avea ocazia să participe la training-uri și workshop-uri, susținute de formatori care le vor îmbunătăți creativitatea și potențialul în domenii precum: leadership, comunicare, dezvoltare personală. Ministerul Tineretului și Sportului va asigura participanților masa și cazarea, iar plata transportului va fi suportată individual. Elevii vor fi supravegheați de 35 de însoțitori, printre care se vor număra și cadre didactice.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Micile ferme agricole atrag în satele Vasluiului fonduri europene de peste un milion de euro

Fermierii din comunitățile vasluiene mizează tot mai multe pe fondurile euroepene nerambursabile. Interesul s-a manifestat …