marți, 27 septembrie , 2022

Ziua jurământului de credință

Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credință de către agenții de poliție încadrați direct.

politisti

 

Au participat subprefectul Județului Vaslui, Mircea Gologan și protopopul de Vaslui, preotul Adrian Chirvase. IPJ Vaslui a fost reprezentat de comisar-șef Ionel Mirica, șeful inspectoratului, de șefii de servicii și subunități, de reprezentanții organizațiilor sindicale și profesionale și de cei mai noi agenți de ordine publică.
Noilor colegi le-a fost adresat un mesaj de bun venit în rândul polițiștilor vasluieni. A urmat momentul solemn de depunere a jurământului de credință de către agenții de ordine publică încadrați din sursa externă, în urma concursului promovat în luna mai a acestui an.
Doi dintre noii colegi au luat cuvântul și au exprimat emoțiile lor și ale colegilor din această zi importanta.
Protopopul de Vaslui, preotul Chirvase Adrian le-a adresat câteva cuvinte de suflet, spunându-le că în măsura în care vor dori să facă bine celor din jur își vor face bine lor și conștiinței lor. Printre alte urări și recomandări, subprefectul Mircea Gologan le-a specificat faptul că modul în care își vor face meseria va influența viața comunității în care își vor desfășura activitatea.
De asemenea, șeful inspectoratului le-a adresat cuvinte de încurajare, comunicându-le faptul că vor trebui să plece la drum cu încredere, respectând ce au jurat în această zi, trebuie să fie disciplinați, instruiți, să respecte și să atragă respectul comunității astfel încât să fie aplaudați și la sfârșitul carierei.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Au venit banii pentru recenzori!

3.865.000 lei este suma totală alocată județului Vaslui de către Guvern pentru plata persoanelor implicate în …