sâmbătă, 13 aprilie , 2024

TRUCURILE CARE TE POT AJUTA SĂ FOLOSEȘTI CHATGPT PE WHATSAPP

De la lansarea sa din noiembrie 2022, ChatGPT a strâns milioane de utilizatori zilnici, din întreaga lume. Tehnologia a început să fie integrată și pe alte dispozitive și platforme, printre care se numără și WhatsApp. 

ChatGPT poate fi folosit și cu Siri, pe Apple Watch și pe numeroase alte dispozitive, scrie Beebom.

 

Acum, ChatGPT e disponibil și pe WhatsApp, în câțiva pași simpli, potrivit Beebom. Până acum, tehnologia dezvoltată de OpenAI a fost integrată și pe motorul de căutare Bing și pe browser-ul Edge. 

 

Google a lansat recent propriul competitor pentru ChatGPT, numit Bard. 

 

Iată cum poți folosi ChatGPT pe WhatsApp, în câțiva pași simpli: 

 

Pe telefonul mobil, poți accesa site-ul Shmooz AI. Acesta folosește modelul GPT-3, utilizat de ChatGPT și dezvoltat de OpenAI, pentru propriul robot cu inteligență artificială. 

 

După ce ai accesat Shmooz AI, apasă pe butonul Start Shmoozing. De aici, se va deschide automat aplicația WhatsApp. 

 

De aici, apasă pe butonul Continue to chat, după care se va deschide o fereastră de chat cu inteligența artificială. Un mesaj va fi scris automat pentru tine. Trebuie doar să îl trimiți și robotul va răspunde.

 

Cu acești pași, poți folosi tehnologia ChatGPT pe WhatsApp, cum ai purta o conversație cu un contact real. Robotul îți va răspunde la întrebări așa cum poți face și pe pagina ChatGPT. 

 

De reținut e faptul că Shmooz AI a creat un robot cu inteligență artificială pentru WhatsAPP pornind de la modelul GPT-3, creat de OpenAI. Shmooz a integrat ChatGPT direct în robot. 

 

Shmooz AI e un serviciu plătit, cu 9.99 de dolari pe lună pentru acces nelimitat. Doar primele 20 de mesaje Shmooz AI pe WhatsApp sunt gratuite, celelalte trebuie plătite

Vezi si

3 alimente surprinzător de bune pentru inimă. | NUTRIȚIE

O dietă sănătoasă reduce foarte mult riscul de probleme cardiace, pentru că influențează greutatea, tensiunea …