miercuri, 8 februarie , 2023

Tupeu incredibil: jaf în 12 secunde cu ciocanul în buzunar!

SPĂRGĂTORI… Jaful din fața Clubului Greenfield din Bârlad a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile spectaculoase cu spargerea BMW-ului parcat în fața clubului au ieșit la iveală, iar cei doi hoți care au reușit să dea lovitura în câteva secunde se văd în toată splendoarea lor! Camerele de supraveghere montate în zonă au suprins întreaga “operațiune”, care a durat doar 12 secunde! Atât i-a trebuit unuia dintre hoți să spargă geamul lateral al mașinii BMW din parcarea Greenfield și să fugă cu telefonul de pe scaunul mașinii și cu aurul de pe bordul bolidului. Mai mult, păgubitul a aflat că telefonul furat ar fi fost deja dus la un amanet, iar poliția verifică această informație. Oamenii legii sunt pe urmele hoților și au deja un cerc de suspecți.

Cei doi hoți au acționat la pont. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede foarte clar cum aceștia au venit țintă la mașină, i-au dat târcoale câteva secunde, au verificat dacă se află ceva de valoare în interior, apoi au decis să dea lovitura. Au venit pregătiți, cu un ciocan în buzunar, glugi în cap și cu fețele acoperite. Unul dintre indivizi scoate ciocanul din buzunar și lovește puternic geamul de la portieră. Hoțul se mișcă cu o rapiditate greu de egalat, a sustrat telefonul scump și bijuteriile din aur și apoi a rupt-o la fugă. Numai că pe cât de rapizi au fost, pe atât de imprundenți s-au dovedit a fi în cele din urmă. Cu prada au mers țintă la o casă de amanet din oraș, unde și acolo au fost surprinși pe camerele de supraveghere, dar de data aceasta mult mai bine decât în timpul jafului.

Surpriză neplăcută pentru proprietarul bolidului aflat la clubul exclusivist!

Proprietarul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din Murgeni, a avut o surpriză neplăcută, pe 14 martie, seara. Acesta a mers cu mașina personală, un BMW nou, la firma Greenfield Club din Bârlad, unde există un balon în care sunt câteva terenuri sintetice de fotbal. Tânărul din Murgeni a ajuns la ora 22.00 să joace fotbal, iar când a ieșit, la ora 00.00, și-a găsit mașina spartă și telefonul de peste 8.000 de lei, furat! După ce a descoperit că mașina i-a fost spartă și că i s-a furat telefonul, bărbatul a sunat la 112. Polițiștii au venit la fața locului și au început cercetările. Mai mult, după câteva ore, tânărul păgubit de telefon și cu mașina spartă, a fost anunțat de soția sa că aceasta avea în mașină lăsate un lanț și două brățări de aur, care erau și ele dispărute. Polițiștii sunt pe urmele hoților și au deja un cerc de suspecți. Este doar o chestiune de timp până când cei doi hoți vor fi prinși și trași la răspundere pentru fapta lor.

Sursa :https://www.vremeanoua.ro/video-tupeu-incredibil-jaf-in-12-secunde-cu-ciocanul-in-buzunar/

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …