miercuri, 8 februarie , 2023

Un tânăr de 19 ani a fost găsit mort în pat

Un tânăr de 19 ani, elev la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, practicant de culturism, a fost găsit mort în pat. Se pare că decesul a survenit din cauza unei afecţiuni la inimă, pe fondul efortului fizic excesiv.

racovita

 

Dramă într-o familie  din Bârlad,fiul de 19 ani, Gabriel Racoviţă, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, a fost găsit în pat fără suflare. Macabra descoperire a fost făcută de sora băiatului, vineri dimineaţă, în jurul orei 9.20, atunci când a remarcat că fratele ei nu mai iese din cameră pentru a merge la cursuri.
Fata a văzut că Gabriel nu mai respiră şi, panicată, a sunat la 112. În scurt timp, un echipaj al Substaţiei de Ambulanţă Bârlad a ajuns la locul solicitării şi a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor supraomeneşti făcute de ambulanţieri, după circa o oră, tânărul a fost declarat mort.
Atât familia, cât şi prietenii sunt şocaţi de moartea fulgerătoare, mai ales că băiatul nu era cunoscut cu afecţiuni medicale. Îi plăcea culturismul şi practica acest sport, însă pe cont propriu, fără să fie membrul vreunui club de profil. Vestea tragediei s-a împrăştiat cu rapiditate, pe pagina sa de socializare fiind postate sute de mesaje de condoleanţe.
„Rudele tânărului au afirmat că nu aveau cunoştinţă ca acesta să fi suferit de vreo boală. La o primă examinare a cadavrului, nu au fost găsite urme de violenţă care să conducă la ipoteza comiterii unei infracţiuni. A fost dispusă efectuarea autopsiei la Cabinetul de Medicină Legală Bârlad”, ne-a declarat comisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.
Medicii legişti au stabilit că decesul a survenit din cauza unei afecţiuni cardiace, pe fondul efortului fizic prea mare.

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …