miercuri, 27 octombrie , 2021

Vasluienii sunt asteptati la patinoar, în Parcul Copou

Vasluiul intrã de sâmbãtã  în rândul oraselor moderne  cu patinoare în aer liber.

patinoar

 

O firmã din Bacãu lucreazã de zor la intrarea în parcul Copou, pe terenul de tenis, la amenajarea primului patinoar artificial din oras. Având în vedere cã în Copou este amenajat si “Orãselul Copiilor” pentru Crãciun si Noul An, deschiderea patinoarului este binevenitã, mai ales cã sunt foarte multi copii care vin în parc, în aceastã perioadã.

Reprezentantii firmei spun cã, foarte probabil, sâmbãtã va fi deschiderea oficialã pentru public a patinoarului. Pretul de închiriere a patinelor va fi de 10 lei pe orã, firma din Bacãu angajându-se sã aducã patine noi pentru noul patinoar. Intrarea pe gheatã va fi gratuitã, urmare a întelegerii fãcutã cu primãria, astfel cã vasluienii care au acasã patine pot veni sã se distreze gratis pe gheata din Copou. În plus, pentru grupurile de elevi la scoli, de 40-50 de persoane, închirierea patinelor se poate face gratuit, în limita spatiului disponibil pe patinoar.

„Dorim ca, astfel, copiii noștri să nu se mai ducă până la Iași pentru a se bucura de un patinoar. Însă, poate cel mai important pentru cei mici este că Moș Crăciun va sosi în ajun la bradul din Piața Civică, unde va împărți daruri pentru cei care au fost cuminți pe parcursul anului. Însă, eu sunt convins că toți au fost ascultători, așa că vor primi cadouri”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Sursa:vremeanoua

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …