VIDEO Un poliţist-exemplar. Cum a reacţionat un agent din Vaslui atunci când a găsit o sumă mare de bani uitată într-un bancomat

646x404 (2)

Pe o stradă intens circulată din Bârlad, în mijlocul zilei, un bancomat a început să elibereze bancnote fără ca cineva să fie în preajmă. Un poliţist a fost atras de zgomotul produs de ATM. Un angajat al Poliţiei Municipal Bârlad a recuperat o sumă substanţială de la un ATM, bani pe care, cel mai probabil, cel care a făcut solicitarea a plecat înainte să-i primească.

Reprezentanţii băncii cu pricina nu au reuşit să identifice titularul banilor până în prezent. Iulian Alexandru Toma, 26 ani, agent de poliţie în cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad – Compartimentul Siguranţă Publică, se afla întâmplător prin zonă şi a recuperat întreaga sumă: „În momentul în care am auzit zgomotul specific extragerii unei sume din bancomat, dispozitivul instalat în faţa unităţii bancare a început să elibereze, pe fanta de numerar, mai multe bancnote. Nu era nicio persoană în apropierea ATM-ului, motiv pentru care am recuperat banii şi i-am prezentat băncii respective”.

[youtube id=”cvGEDPsMe1s” width=”600″ height=”350″]

În prezent de fac cercetări pentru identificarea persoanei care a solicitat eliberarea numerarului.

„Am solicitat înregistrarea de pe camerea de spuraveghere a ATM-ului pentru identificarea persoanei”, a declarat Alina Tonica, responsabil mass media în cadrul IPJ Vaslui. Anchetatorii nu au dat indicii privind suma exactă ori adresa băncii, respectiv a bancomatului, pentru a evita situaţia de a se trezi cu o sumedenie de solicitanţi.

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …