„Vrem Balul Bobocilor!”

Chiar dacă sala de spectacole a Casei de Cultură “Constantin Tănase” a fost închisă temporar, până când va obţine autorizaţia de securitate la incendiu, liceele vasluiene nu vor renunţa la organizarea balurilor bobocilor. Ca soluţii, s-a recurs la căutarea de noi locaţii sau amânarea datei de desfăşurare până la redeschiderea Casei de Cultură.

balul bobocilor

 

Directorul Casei de Cultură “Constantin Tănase” Vaslui, Ionel Bordeianu, a anunţat închiderea temporară a sălii de spectacole, până când instituţia va obţine autorizaţia de siguranţă la incediu. Măsura a dat peste cap liceele din oraş, care aveau programate în această perioadă balurile bobocilor. Unităţile de învăţământ s-au regrupat şi nu au renunţat la ideea organizării evenimentelor.
Liceul “Ştefan Procopiu” Vaslui avea programat balul pe 13 noiembrie, însă conducerea a decis amânarea până când sala de la Casa de Cultură intră în legalitate.
“Aşteptăm ca sala de la Casa de Cultură să primească autorizaţie, după care vom stabili ziua în care vom desfăşura evenimentul”, a spus Aurel Dumitru, directorul de la “Procopiu”.
Şi Colegiul “Anghel Rugină” Vaslui aşteaptă ca singura sală de capacitate mare din oraş să primească toate avizele de funcţionare pentru a organiza balul, programat pentru 27 noiembrie.
“Nu vrem să mergem în cluburi. Balul e o activitate extraşcolară şi trebuie organizat într-un cadru adecvat, cum e Casa de Cultură. Aşteptăm să obţină toate avizele, după care vom organiza evenimentul”, a menţionat Daniela Popescu, directoarea instituţiei.
Liceele “Emil Racoviţă” şi Sportiv au luat în calcul varianta unei noi locaţii.
“În următoarele zile vom decide unde vom muta balul. Avem mai multe variante, însă vedem care oferă siguranţă. Până acum întrebam dacă sala e liberă, însă de astăzi trebuie să vedem mai întâi dacă are toate autorizaţiile, inclusiv pentru siguranţa la incediu”, a declarat Daniel Hulubei, directorul de la “Racoviţă”.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …