WhatsApp ți-ar putea șterge contul dacă ai una dintre aceste aplicații instalate

WhatsApp a anunțat, pe site-ul oficial, că utilizatorii care au anumite aplicații instalate pe telefoane riscă să își piardă conturile.

Cea mai populară aplicație de chat din lume a publicat anunțul pentru a explica de ce unii utilizatori au conturile suspendate. Aceștia folosesc aplicații alternative, precum WhatsApp Plus și GB WhatsApp, cu care accesează serviciul.

Compania le-a transmis utilizatorilor că riscă să își piardă definitiv conturile dacă nu trec la versiunea oficială de WhatsApp.

        Aplicațiile alternative seamănă foarte mult cu cea originală, dar oferă mult mai multe funcții.

 

WhatsApp Plus și GB WhatsApp le oferă utilizatorilor un nivel de personalizare mai ridicat și includ caracteristici pe care aplicația originală nu le are.

De exemplu, WhatsApp Plus oferă teme, posibilitatea de a crea stickere, mai multe emoticoane, dar și opțiuni pentru transferul de fișiere la calitate mare fără a folosi artificii.

Dezvoltatorii aplicației oficiale pregătesc și ei noi caracteristici. Mult așteptata funcție care permite utilizarea serviciului pe mai multe dispozitive simultan, fără a fi necesară conexiunea la internet a unui smartphone, a intra în faza de testare.

Vezi si

Windows 11 folosit ca pretext pentru a infecta PC-urile utilizatorilor

Microsoft nu se grăbește să aducă Windows 11 pe PC-urile utilizatorilor, preferând să lucreze cu …