sâmbătă, 13 iulie , 2024

Xonia & Anthony Icuagu – I Want Cha (acoustic version)

Anul 2014 a fost unul plin de realizari profesionale pentru Xonia: single-ul I Want Cha in colaborare cu starul columbian, J Balvin, i-a adus cantaretei primul hit difuzat in mai multe teritorii, iar acum vine cu un remix alaturi de Anthony Icuagu.

Cu peste 7,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial de youtube, piesa produsa in studiourile lui Boier Bibescu si lansata de Universal Music Romania este cu siguranta unul dintre hiturile acestui an. Astazi Xonia lanseaza o noua varianta, acustica pentru I Want Cha, varianta in care J Balvin este inlocuit cu talentatul Anthony Icuagu.

“Ma bucur ca va place I Want Cha si ma bucur ca o cantati alaturi de mine la concerte. Varianta acustica s-a nascut dintr-o joaca, eu si Anthony pregateam concertul de la ziua mea de nastere si am vurt sa vedem cum ar suna cu instrumente. A fost dragoste la prima ascultare asa ca m-am decis sa impartasesc si cu voi aceasta experienta!” a declarat Xonia.

Xonia si Anthony se cunosc de aproape 3 ani timp in care au lucrat impreuna pentru mai multe videoclipuri si au lansat doua cover-uri pe on-line. Recent, Anthony a lansat si el cateva clipuri filmate pe malul lacului, intr-o sesiune acustica ce a cuprins si coveruri ca Grace Kelly sau piesa luiSunbright.

[youtube id=”d0lh-gRFft0″ width=”600″ height=”350″]

Va place varianta acustica a piesei I Want Cha? E mai reusita decat originalul?

Vezi si

Boehm x ‪@MishaMiller‬ – Ciuleandra | Visualizer