Yogi feat. Shift & Ruby – Inghetata (single nou)

Ruby isi pune aroma de inghetata pe o noua piesa de vara de la Yogi cu Shift: „Inghe-inghe-inghe-inghetata” cu ajutorul lui Marius Moga. Intra in cursa pentru hitul rapid al verii 2014?

ruby inghetata

Muzica: Ionut Marius Vasilache, Gabriel Mihai Istrate, David Ciente, Marius Moga. Text: Gabriel Mihai Istrate, Marius Moga, Antonio Nicolas Anghel. Produs de Midiots Coprodus de DeMoga. Mix/Master: Bunicu’ Magic.

M-am apucat de muzica la 12 ani si mi-am amenajat primul studio acasa, in Tecuci, in dormitor, iar vocile le inregistram in sifonier. Cand ma gandesc, rad si acum. Au trecut anii si dupa multe productii facute pentru alti artisti, a venit si randul primei mele piese, pe care sunt tare bucuros ca o lansez impreuna cu 2 prieteni foarte dragi mie – Shift si Ruby”, povesteste Yogi.

[youtube id=”1GAQftIGuzs” width=”600″ height=”350″]

„Acum 3 ani mi-a trimis Yogi un mesaj pe Twitter, l-am chemat la studio si de atunci n-a mai plecat. E unul dintre cei mai buni producatori, care a pus umarul la majoritatea hit-urilor care au iesit din studiourile DeMoga”, spune Marius Moga.

„Fratele Yogi, zis si munca&ambitie, e omul cu cea mai mare pasiune pentru muzica, te intreaba intruna lucruri, iar in timp ce ii raspunzi, tu esti cel care invata, de fapt, de la el. Yogi e #bagabontis!”, spune Shift.

„Yogi si Shift sunt doi oameni foarte dragi si apropiati de sufletul meu. I-am cunoscut in urma cu 4 ani, cand toti 3 eram la inceput de drum si ne sfatuiam si sustineam reciproc. Puteti sa va dati seama cat de fericita sunt ca, dupa atat timp, fiecare dintre noi a reusit in ceea ce si-a propus, iar acum am ajuns sa pregatim impreuna cea mai savuroasa Inghetata”, spune Ruby.

Ruby a lansat zilele trecute si single-ul ei solo produs tot de gasca lui Marius Moga – asculta AICI „Tu (inima si sufletul)”, a primit reactii bune din partea ascultatorilor de pe YouTube!

Va reusi Ruby sa marcheze doua hituri in vara asta, merge „Inghetata” in topuri?

Vezi si

Grasu XXL – Tu, Mărie! | videoclip