Contrabandă cu pepeni la intrarea în Bârlad. 2,5 tone de marfă confiscată

646x404

Doi tineri din judeţuil Vrancea care au încercat să vândă bârlădenilor pepeni fără a deţine acte de provenienţă au rămas fără marfă şi s-au ales cu amenzi usturătoare.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bârlad au depistat pe strada Tecuciului, în dreptul staţiei de benzină de la intrarea în oraş dinspre Tecuci, două persoane care comercializau pepeni fără a deţine acte de provenienţă. Italian C. (26 ani) şi Marius G. (24 ani), ambii din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, aveau două utilitare pline cu pepeni. Într-un camion se aflau 479 kg şi în celălalt aveau 2.091 kg pepeni.

Comercianţii erau pregătiţi să vândă marfa în stradă, în loc amenajat de ei.

“Cei doi tineri nu au putut prezenta documente legale de provenientă pentru bunurile comercializate, fapt pentru care poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în cuantum de 500 lei pentru fiecare. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în vederea valorificării la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Bârlad”, a declarat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …