sâmbătă, 13 iulie , 2024

ziua 27 | Olanda – Argentina 2-4. Germania – Argentina e finala Mondialului. Sud-americanii nu au ratat niciun penalty. Vlaar şi Sneijder au îngropat Olanda

collageargentina2

Argentina a ajuns în finala Cupei Mondiale după ce a trecut de Olanda, la capătul executării loviturilor de departajare.

A doua semifinală a Mondialului nu s-a apropiat ca spectaculozitate de Brazilia – Germania 1-7, iar cifrele subliniază acest lucru. Ca un exemplu grăitor al încrâncenării de pe teren, este de ajuns să observăm că primul şi singurul şut pe poartă al europenilor a venit în minutele de prelungire.

Echipa lui Van Gaal a ţinut mai mult mingea pe tot parcursul jocului, dar fazele de poartă au lipsit cu desăvârşire. De cealaltă parte, cele mai mari ocazii ale Argentinei au venit în finalul celei de-a doua reprize de prelungiri. Totuşi, până în minutul 100, Lionel Messi nu pasase niciodată în interiorul careului lui Cillessen, semn că starul Barcelonei nu a avut cel mai reuşit meci.

Argentina s-a calificat în finala de pe 13 iulie, pe care o va juca în compania Germaniei, de la ora 22:00. Sâmbătă, în finala mică, vor juca Brazilia şi Olanda, de la ora 23:00.

Vezi si

Au început înscrierile la liceu

Elevii, împreună cu părinții și diriginții, trebuie să completeze, astazi, 12 iulie, dar și in …