Ziua tineretului la Vaslui, pentru tinerii de toate vârstele

Ziua Tineretului, 2 mai, va fi sărbătorită în municipiul Vaslui cu muzică de discotecă din anii ’70 – ’80 – ’90, trupa „Phoenix”, pentru tinerii din ani ’60, dar și cu trupa 3 Sud-Est pentru trecutul „ceva mai apropiat”, cum spune Lucian Onciu, directorul Centrului Creației Populare, unul dintre organziatorii evenimentului.

„Programul a fost conceput să se adreseze tinerilor de toate vârstele”, anunță Lucian Onciu, directorul Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, unul dintre organizatorii sărbătoririi Zilei Tineretului, 2 mai, în municipiul Vaslui.

Muzica de discoteca va cuprinde o perioadă cuprinsă între anii ’70 – ’80 – ’90 și prezent. Acest format se adresează, în egală măsură, liceenilor, dar și celor nostalgici, care frecventau discotecile vasluiene de la Club, Teatrul de Vară, Cinema Modern(Alter Ego), sau Casa de Cultură(Galaxy, Menthor).

– Dj Daniel Pavel și DJ Freddy NRG vor activa toate amintirile voastre. Trupa „Phoenix”, grupul care umplea stadioane începând din anii ’60 (s-a înființat în 1962), va cânta „În umbra marelui urs”, „Nunta”, „Fată verde”, etc, pentru toți cei care-și trăiesc tinerețea în acea perioadă. 3 Sud-Est vorbește despre un trecut ceva mai apropiat și suntem siguri că repertoriul celor 3 băieți vă va stârni emoții speciale.

Andia este prezentul și știm că ritmurile zilelor noastre au menirea să încânte pe toată lumea. Marks este un „brand refresh” al băieților cunoscuți în trecut drept „Hands of Angels”. Îi prețuim nu doar pentru că sunt ai noștri ci și pentru că au fost convingători pe alte scene din țară. Cla’ sick are cuvintele alea care ajung fix la țintă, fără ocolișuri sau dulcegării gratuite. Trupa Unison spune povestea unui început promițător într-ale scenei. Sorin Popliuc este vocea care va lega lucrurile”, este anunțul postat de Lucian Onciu.

 

Vezi si

Un elicopter va imprastia substante pentru combaterea tantarilor din Vaslui

Meteorologii avertizează că temperaturile vor depăși 34 de grade la umbră, zilele următoare. Pe fondul …