miercuri, 24 aprilie , 2024

ASUS a arătat o mulțime de produse pentru profesioniști și gameri la CES 2023

Acum două zile am prezentat pe îndelete produsele noi pe care divizia Republic of Gamers a ASUS le-au arătat în cadrul CES 2022. Acum însă a venit rândul să ne uităm și la unele laptopuri, monitoare și nu numai pentru cei care caută ceva pentru muncă, nu pentru joacă (deși avem și câte ceva din tabăra gamerilor). Avem multe de vorbit, așa că hai să-i dăm bătaie.

Laptopuri pentru profesioniști

Încep să cred că cea mai populară categorie de produse prezentate la CES sunt laptopurile, pentru că fiecare producător arată o mulțime de astfel de dispozitive. Așa este, bineînțeles, și cazul ASUS, care vine în întâmpinarea profesioniștilor cu o armată de laptopuri care mai de care mai interesante și mai… ciudate.

Și o să încep cu ASUS ProArt Studiobook 16 3D OLED (H7604), o stație de lucru în toată regula cu un ecran 3D. În 2023. Sună așa blast from the past încât asta este ce mi-a atras mie atenția. Practic, pe lângă componentele puternice și calitatea construcției la cele mai înalte standarde, acest ProArt Studiobook are un sistem care poate converti orice imagine 2D într-una 3D vizibilă fără ochelari speciali cu ajutorul unui tehnologii numite ASUS Spatial Vision (despre care sunt sigur că vom afla mai multe curând).

Citește mai mult: https://zonait.ro/asus-produse-ces-2023/

Vezi si

YouTube pune stop clipurilor care promovează obiceiuri alimentare nesănătoase

Ușor de viralizat prin promovarea către un public numeros, mereu în căutarea de soluții pentru …