Conflict violent mutat din “Jamaica” în centrul Bârladului. Un bărbat a fost culcat la pământ cu lovituri de pumn

646x404

Incidentul s-a petrecut în zona Crolux ţi a fost semnalat la 112 în jurul orei 23.00. Victima a fost internată la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Au fost identificaţi autorii Cordelea Costel, zis Stelu, un bărbat de 46 de ani din Bârlad, a fost bătut cu pumnii până aproape a leşinat.

Incidentul a fost observat de un poliţist local care-şi făcea rondul prin zonă şi a intervenit. Probabil că lucrurile se puteau termina şi mai rău dacă nu ar fi fost prin zonă niciun om al legii. “Am văzut încăierarea de la distanţă şi am venit să văd ce se întâmplă. Erau doi agresori care au fugit. Am rămas lângă victimă pentru a mă asigura că este bine”, a declarat poliţistul.

Tot poliţistul a sunat la 112 şi a cerut întăriri. Un echipaj de la Poliţia Municipală şi unul de la Jandarmi au venit la faţa locului. Victima a fost preluată de un echipaj de Ambulanţă şi dusă la Spitalul Municipal de Urgenţă “Elena Beldiman” Bârlad.

Până la preluarea victimei de către ambulanţieri, bărbatul a fost culcat pe o bancă în faţa Parcului Teatrului, aproape de locul unde a fost lăsat lat la pământ. Zeci de cetăţeni s-au adunat ca la circ şi comentau intervenţia salvatorilor. Din declaraţiile unor martori reiese că victima şi agresorii se cunoşteau. Au avut uin prim conflic în cartierul unde locuiesc (pe str. Vasile Pârvan, aproape de fostul Ghetou). Ulterior s-au intersectat în centrul oraşului şi s-au luat la bătaie.

“Victima a fost înştiinţată de colegii mei în sensul că poate să facă plângere penală pentru a fi deschis dosar penal pentru lovituri şi alte violenţe”, a declarat subcomisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …