Cum să folosești un număr nelimitat de adrese Gmail cu un singur cont

O adresă de mail este un lucru esențial în ziua de azi. Ai nevoie de ea ca să îți creezi orice cont la orice serviciu sau aplicație din lume, o folosești pentru a te autentifica în doi pași la acele aplicații sau servicii și să îți iei cele mai noi știri și oferte prin intermediul newsletter-urilor, printre altele. Desigur, dacă vrei cele mai noi știri din tehnologie, cel mai bine intri pe zonait.ro în fiecare zi, dar deviez de la subiect. 😀

Dacă ai un cont de Gmail e bine să știi că, în realitate, ai acces la un număr infinit de adrese. Această informație îți va prinde bine atunci când vrei să te abonezi la un serviciu doar pentru perioada de probă, pentru că o poți face de câte ori vrei, fără să fie nevoie să îți creezi un cont nou de fiecare dată, spre exemplu.

Treaba asta funcționează foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să adaugi un „+” urmat de orice vrei, după numele utilizatorului. Mai exact, o adresă de mail de forma tudor@gmail.com se poate transforma în tudor+oriceoricand@gmail.com, iar bazele de date ale aplicațiilor la care vrei să te înregistrezi vor trata adresa din urmă ca una complet nouă.

Citește mai mult: https://zonait.ro/gmail-adrese-nelimitate/

Vezi si

World of Warcraft: Dragonflight, o lansare cu sughițuri… Ce e nou și cum se prezintă până acum

World of Warcraft are un loc special în inima mea. Părinții mei s-au jucat versiunea …